• DOLAR 32.568
  • EURO 34.871
  • ALTIN 2431.435
  • ...
Konut alamayan konteynırkent ne olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Anadolu Konteynır kent sakinlerini ziyaret eden AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, vatandaşların taleplerini dinledi. Vatandaşların kuralarda ismi çıkmayanların ne olacağı ile ilgili sorusuna yapılacak gelir tespitine göre mutlaka bir çözüm üretileceğini söyledi.

 

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Osman Türkmen ve Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Biçek ile birlikte birçok kiracı ve hak sahibi depremzedenin ikamet ettiği Anadolu Konteynır kente giderek, vatandaşların taleplerini dinledi.

 

Vatandaşlar konteynırların boşaltılması yönünde haber aldıklarını, ayrıca elektrik ve sularının da kesileceğini dile getirerek, kiracılara yapılacak kura çekimi sonrası aralarında konut çıkmayacak olanların yine konteynır kentte kalmak istediklerini veya başka bir alternatif bulunmasını ve ayrıca elektrik ve suyun kesilmemesini istediler.

 

Konut alamayanlar ne olacak?
Bunun üzerine İl Başkanı Abdullah Aras ise, vatandaşın elektrik ve suyunun kesilmesi durumunun şu an söz konusu olmadığını, ancak konteynır kentte kalanların arasında konut sahibi olanların ve kiracılardan kura çekimi sonrası konut hakkı elde edeceklerin haricinde geriye kalan vatandaşların durumları hakkında yapılacak gelir tespitine göre mutlaka bir çözüm üretileceğini, vatandaşın bu konuda mağdur olmaması için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini belirterek şu an için herhangi bir sorunun olmadığından vatandaşların emin olmasını istedi. (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir