• DOLAR 32.567
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2427.958
  • ...
Van'da Kur'an kursları semineri yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Seminerde din görevlilerine hitap eden Van Müftüsü Nimetullah Arvas, bu yıl yaz Kur'an kurslarında sloganlarının "Bu yaz Kur'an'ı kalbine yaz, kalbinde kötülüğe yer kalmaz" olduğunu söyledi.

 

Van'da öğrenci sayılarının birçok ilden daha fazla olduğunu aktaran Müftü Arvas, kentte çeşitli kademelerdeki okullara devam eden öğrenci sayısı pek çok ilin nüfusundan daha kalabalık olduğunu ve bu öğrencilerinin yaz Kur'an kurslarında büyük bir önem arz ettiğini belirtti.

 

Din görevlilerinden yaz Kur'an kurslarına devam eden öğrencilerin uzun bir eğitim öğretim döneminin ardından kursa geldiklerini unutmamalarını isteyen Arvas, din görevlilerinden öğrencilere hitap eden çeşitli etkinlikler düzenlemelerini istedi.

 

Yaz Kur'an kursu seminerlerinde, din görevlilerine, yaz kurslarının uygulama esasları, Kur'an-ı Kerim öğretme yöntem ve teknikleri, kurs sistemi, çocuk-gençler ve ergenlerle iletişim, manevi değerler ve ahlak eğitimi ile yeni uygulamaya konulan Eğitim Hizmetleri Yönetim Sistemi ile ilgili bilgiler verildi. (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir