• DOLAR 32.507
  • EURO 34.984
  • ALTIN 2430.688
  • ...
Saman yüklü kamyon devrildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Diyarbakır/Elazığ karayolunda saman yüklü kamyon, kavşakta dönüş yaptığı sırada devrildi. Meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Kamyon şoförü ve görgü tanıkları, yolların bozuk olduğundan yakınırken, halk ise, yetkililerin ihmalkâr davrandığını iddia ettiler.

 

 
Diyarbakır-Elazığ karayolunun 3 kilometresinde bulunan 75. Yol Kavşağında 21 DD 475 plakalı saman yüklü bir kamyon, dönüşünü aldığı sırada devrildi. Kamyonun devrilmesi sonucunda bir kişi hafif yaralandı. Yaralanan şahsın tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldığı belirtildi.


Kavşakta viraj alırken kamyon tekerliğinin çukura girmesiyle aracın devrildiğini ifade eden kamyon şoförü Mehmet Yıldız, "Trafik ışıklarında bekliyorduk, kavşakta kırmızı ışık yanınca durmak zorunda kaldık, durduktan sonra çukura girdik, girince de kamyon devrildi" dedi.
Şoförün yanında olduğunu belirten Mehmet Erdoğan, "Seyrantepe istikametinde gidiyorduk, bulunduğumuz kavşağın trafik ışıklarından geçtikten sonra, kaşağın yanında bir çukur var, o çukura girdi devrildi. Burası şehirlerarası yoldur. Çukur olmasa bu kamyon devrilir miydi? Bir arkadaşımızın kolu kırıldı, ambulansla hastaneye kaldırdık. Kamyondaki hasarımız belli değil. Ürünlerimizi diğer kamyona taşıyoruz" diye konuştu.




Kazanın görgü tanıklarından esnaf Özgür Okay ise, hizmetlerin eksik olduğunu ve belediyenin seçim vaatleriyle göz boyadığını ifade ederek, "Yollarımız çok bozuk, yetersiz bir çalışma vardır. Sorunlarımıza sadece seçim zamanı kulak veriliyor. Kamyon virajı alamadı, çukura girdi, girince de devrildi. Bu yolların bu halde olması sorumsuzluktur. Belediye görevini yapmıyor, karayolları görevini yapmıyor. Yolların bozuk olması nedeniyle burada sık sık kazalar yaşanıyor. Yetkilileri vatandaşın sorunlarına kulak vermesini istiyoruz" diye konuştu. (Sedat Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir