• DOLAR 32.333
  • EURO 35.167
  • ALTIN 2313.164
  • ...
SON DAKİKA
DÜ İLİTAM ilk mezunlarını verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İlahiyat Ön Lisans Tamamlama Programı (İLİTAM)ilk mezunlarını verdi. 298 öğrencinin mezun olduğu İLİTAM programında dereceye girenlere altın takdim edildi.

 

Dicle Üniversitesi Kongre merkezinde gerçekleşen törene Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr.Aslan Bilici, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulkerim Ünalan, İLİTAM koordinatörü Yrd. Doç. Davut Karaslan, öğretim üyeleri ve mezun olan öğrencilerin aileleri katıldı.

 

Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aslan Bilici ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulkerim Ünalan, yaptıkları açılış konuşmalarında uzaktan eğitimin önemi ve bölümün avantajları konusunda bilgiler vererek mezun olan bütün öğrencilerini kutladılar.

 

298 kişi arasından birinci olan Haşim Özdaş'a tam altın verilirken, ikinci ve üçüncü olan öğrenciler ise çeyrek altın ile ödüllendirildi.

 

Hocalarının ellerinden mezuniyet belgelerini ve plaketlerini alan uzaktan eğitim öğrencileri keplerini havaya atarak İLİTAM Programının ilk mezunu olmanın sevincini yaşadılar.

Bu haberler de ilginizi çekebilir