• DOLAR 32.505
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2434.011
  • ...
`Aile Olmak Projesi` İmzalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının ev sahipliğinde gerçekleşen "Aile Olmak Projesi" tanıtım toplantısı yapıldı.
 
Toplantıya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut katıldı.
 
Toplantıda konuşan Başbakan Erdoğan, projeyle inşaattan iletişime, turizmden sağlığa, tekstilden ulaşıma kadar tüm alanlarda atılacak her adımda öncelikle ailenin ve onların ihtiyaçlarının, hassasiyetlerinin gözetileceğini vurguladı. Kamu kurumlarının yanı sıra üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimlerle de işbirliği içinde her alanda aile odaklı işbirliğinin geliştirileceğini ifade eden Başbakan Erdoğan, projeye destek verenleri ve çalışmalara katkı sağlayacakları kutladı.
 
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının ev sahipliğinde gerçekleşen "Aile Olmak Projesi"nin tanıtım toplantısında konuşan Şahin de, projede emeği geçenlere teşekkür etti.
 
Aileyi sorunun bir parçası değil, çözümün parçası haline dönüştürmek gerektiğine dikkati çeken Şahin, küreselleşmeye, güce, kentleşmeye modernizmin bir çok akınına, medyaya, sosyal bütün aktörlere rağmen ilk iletişimin anne-baba, ilköğretim olduğunu söyledi.
 
Daha sonra, platformda üzeri perde ile kapalı, "Biz büyük aileyiz" adlı aile albümünün yer aldığı serginin açılışı yapıldı.
 
Törenin ardından projenin ortakları olan ilgili bakanlıklarla işbirliği protokolü imzalandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir