• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
"Tarım ve İnsan" konulu resim sergisi açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - İl tarım müdürlüğünün düzenlemiş olduğu "4. tarım ve insan" resim sergisinin açılışına Diyarbakır valisi Mustafa Cahit Kıraç de katıldı. Diyarbakır Tarım İl Müdürlüğü'nün bahçesinde gerçekleştirilen serginin açılışında konuşan Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, 'Milletin efendisi çiftçidir' sözüne dikkat çekti.

 

Vali Mustafa Kıraç, "Tarım il müdürlüğündeyiz öncelikle yatırımcı kuruluşların yapmış oldukları çalışmaları ve faaliyetleri geleceğe dönüş ihtiyaçları tespit etmek amacıyla kurumları ziyaret ediyoruz" dedi. Vali Kıraç, İl Tarım Müdürlüğü tarafından bereketli topraklarda faaliyet gösteren çiftçilerin yaptıkları faaliyetleri göstererek hazırladıkları güzel bir fotoğraf sergisi izlediklerini söyledi.

 

"Çiftçinin köylünün üretmiş oldukları mahsulleri değerleri çalışmaları yaşam biçimlerini en güzel şekilde yansıtan en güzel fotoğrafları bir dizi halinde gördük onlarla gurur duyuyoruz" diyen Vali Kıraç, son olarak, 4 gün süreyle açık kalacak olan fotoğraf sergine tüm Diyarbakırlıları davet etti. (Hüseyin Asana/ Sedat Aslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir