• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Denize Giren İki Arkadaştan Biri Kayboldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Canik ilçesine bağlı Gaziosman Paşa Mahallesi`nde oturan Kadir Altay (25), babasına ait kamyoneti alarak kardeşi Ertuğrul Altay (16) ve arkadaşları Onur Bayram (19) ile piknik yapmak için Atakum ilçesindeki İncesu Yalı Mahallesi sahiline geldi.

Burada, Kadir Altay ve Onur Bayram denize girdi. Bir süre sonra aşırı dalga nedeniyle Onur Bayram suda çırpınmaya başladı. Bunu gören Kadir Altay arkadaşını kurtarmak istedi. Şiddetli dalgalara dayanamayan iki arkadaş da suda çırpınmaya başladı.

İki gencin suda çırpındığını gören çevredeki vatandaşlar, denize ip attı. İpe tutunan Kadir Altay denizden çıkarılırken, Onur Bayram suda kayboldu. Sudan çıkarılan Altay, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis, Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Sualtı Arama Kurtarma ekipleri ve Samsun Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı cankurtaran ekipleri suda 2.5 saat arama çalışması yaptı. Onur Bayram`a ulaşamayan ekipler hava muhalefeti nedeniyle çalışmalarına ara verdi.

Ekiplerin çalışmalarını sabah sürdüreceği, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir