• DOLAR 32.323
  • EURO 35.085
  • ALTIN 2282.341
  • ...
"Siyaset kurumunu zan altında bırakmaya kimsenin hakkı yok"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Dün belediye hizmetlerini anlatmak için basın toplantısı düzenleyen Batman Belediyesi Başkan Vekili Serhat Temel'e "İmarda bürokrat ve siyasilerle bağlantılı bir mafya var" sözlere Batman Milletvekili Ziver Özdemir'den sert tepki geldi.


Beyanatı talihsizlik olarak değerlendiren Milletvekili Özdemir, bir siyasetçinin bu şekilde bir konuşma yapamayacağını belirterek, "Siyasetçi olarak siyaset kurumunu bütün olumsuzlukların içindeymiş gibi göstermek büyük haksızlıktır. Bu beyanlar siyaset kurumunu itibarsızlaştırma gayretleridir. Siyaset kurumunu zan altında bırakmaya kimsenin hakkı yok" dedi.


Batmanlıların belediyeden en çok şikayetçi olduğu konuların başında keyfi olarak imarda yapılan değişikler ve mafyavari uygulamalar olduğunu ileri süren Özdemir, bu gerçekler ortada iken bu şekilde bir açıklama yapmanın inandırıcılıktan uzak ve gayri ciddi olduğunu söyledi.


Temel'i 'İmarda bürokrat ve siyasilerle bağlantılı bir mafya var' sözlerine açıklık getirmesi çağrısında bulunan Özdemir, "Herkesi zan altında bırakacak bu tür söylemler yerine elinde her hangi bir bilgi ve belge varsa da bunlarla gerekli yerlere suç duyurusunda bulunmasını bekliyorum" ifadelerini kullandı. (Yasir Oğuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir