• DOLAR 32.607
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2426.09
  • ...
Muş Selam Der'den valiye ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Muş Selam Der Başkanı Mahfuz Ural ile yönetim kurulu üyelerinden Bülent Balkaya yaklaşık bir ay önce Muş'a atanan vali Vedat Büyükersoy'u makamında ziyaret ettiler.


Vali Vedat Büyükersoy'a ''Hoş geldiniz'' ziyaretinde bulunan Selam Der yetkilileri, Vali Büyükersoy'a Muş'taki yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.


Muş'un Türkiye'nin en fakir şehirlerinden biri olduğuna dikkat çeken Selam Der Başkanı Mahfuz Ural, Muş halkının yoksulluk sınırında bir hayat yaşadığına belirtti.


Ural, halkın hem maddi hem manevi ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak Selam Der'in Muş merkez ve civar köylerde dernek bünyesinde halka yönelik yaptığı yardım ve sosyal faaliyetlerden bahsederek, halkın maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik dernek olarak ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini söyledi.


Vali Büyükersoy ise, Muş halkına ellerinden geldiğince en güzel bir şekilde hizmet yapmaya çalışacaklarını söyledi. Bu hizmeti yapmaya çalışırken muhakkak ki halkın bir parçası olan STK'ların yapılacak olan hizmetlerde rolünün büyük olduğunu belirten Vali Büyükersoy, ''İnşallah hep beraber Muş'un kalkınması ve Muş halkının maddi ve manevi ihtiyaçlarının karşılaması noktasında gereken hizmet neyse, o hizmeti en güzel bir şekilde yapmaya çalışacağız'' dedi. (M. Şirin Çağlayan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir