• DOLAR 32.535
  • EURO 34.801
  • ALTIN 2488.734
  • ...
"Beşli çeteye özenmekle bir yere varılamaz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Eğitim Bir-Sen Batman Şube Başkanı Mehmet Şafi Özperk, yazılı basın açıklaması yaparak İstanbul Taksim'deki 'Gezi Parkı' olaylarını değerlendirdi.


Özperk yaptığı açıklamada, "Taksim Gezi Parkı'nda birkaç ağacın yerinin değiştirilmesi bahanesiyle başlayan, akabinde marjinal grupların, ajanların, faiz lobisinin yerli uzantılarının dahil olmasıyla kırılma yaşayan ve 28 Şubat'ın psikolojik harekâtını andıran her türlü yol ve yöntemle darbeye yelteneler, milletin oynanan oyunu ve bunun arka planını fark etmesiyle birlikte boylarının ölçüsünü almışlardır. 'Bundan sonra görev STK'ların' diyen 28 Şubat döneminin Genelkurmay Başkanı Karadayı'dan emir alarak sokağı ısıtma görevini harfiyen uygulayan 'Sivil 5'li Çete'nin milletin yüzüne bakamaz hale gelmesinden ders çıkarmayan bazı sivil toplum örgütleri, faiz lobisinin ve sponsorların ırgatlığına soyunmuşlardır" dedi.


"Ülkede yıllardır sürdürülmeye çalışılan kardeş kavgasının ve terör belasının bitirilmeye çalışıldığı bir dönemde, kararlı adımların atılmasından rahatsızlık duyanların, kan duracak diye kanı donanların boş durmaması milletin gözünden kaçmamaktadır" diyen Özperk, "Mesele Gezi Parkı değil arkadaş, hala anlamadın mı?' Diyenlerin, milletin ne yapılmak istendiğini hala anlamadığını düşünerek ısrarla içinde oldukları kirli oyuna devam etmeleri pişkinlikten de öteye geçmiştir. SOROS ve OTPOR taktikleri ile halkı manipüle etmeye çalışanlar, içine düştükleri kirden arınmak, tövbe etmek ve milletten özür dilemek yerine, milletin gözünün içine baka baka entrikalara devam etmeye çalışmalarını anlamakta zorlanıyoruz. Niyetleri açığa çıktığı için, hükümetin muhatap bile kabul etmemesi gereken kimi sivil toplum örgütü temsilcileri bir araya gelerek ortaklaşa grev kararı aldıklarını kamuoyuna deklare etmişlerdir" ifadelerini kullandı. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir