• DOLAR 32.345
  • EURO 35.136
  • ALTIN 2311.18
  • ...
Mersin'den eğitimde iki önemli derece
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Eğitimde Kalite Yönetimi Uygulamaları 9'uncu Paylaşım ve Ödül Töreni, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın katılımıyla Başkent Öğretmenevi Konferans Salonu'nda yapıldı.

 

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül'ün de katıldığı ödül töreninde Mersin hem 'En İyi Ekip' hem de 'En İyi Okul/Kurum' kategorilerinde Türkiye dereceleri alarak döndü.

 

2012-2013 kalite uygulamaları sürecine 3 bin 449 kurum ve ekibin başvuruda bulunduğu, bunlardan 20'sinin finale kaldığı yarışmada Mersin Yenişehir Suphi Öner Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü en iyi Okul/Kurum kategorisinde, Öğretmenevleri arasında Türkiye birinciliği ve tüm Okul/Kurumlar arasında Türkiye ikinciliği ödülüne layık görüldü.

 

Yine en iyi ekip kategorisinde Tarsus Şehit Yurdakul Alcan Ortaokulu Türkiye üçüncülüğü ödülünü aldı.

 

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül, "Toplam Kalite Yönetimi'ndeki başarı halkamıza bu yıl da yeni bir okul ve kurumumuz eklenmiştir. Bunun mutluluğu ve heyecanı içerisindeyim. Kalite yolculuğumuzda elde ettiğimiz başarılarda büyük katkıları olan Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu'na şükranlarımı sunarım. Ayrıca elde ettikleri derece için Yenişehir Suphi Öner Öğretmenevi ve ASO ile Şehit Yurdakul Alcan Ortaokulu'na da teşekkür ederim. Bu başarıların diğer Okullarımıza da örnek olmasını ve gelecek yıllarda da devam etmesini dilerim" dedi. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir