• DOLAR 32.508
  • EURO 34.813
  • ALTIN 2490.215
  • ...
Engelliler Derneği'nden engellilere tatil
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADIYAMAN - 2006 yılında kurulan Bedensel Engelliler Derneği yaptığı hayırlı faaliyetlerle birçok engellinin sıkıntısını giderdi. Dernek Başkanı Serkan Aslan, derneğin amacı ve kurulduğu günden beri yaptıkları faaliyetleri açıkladı.

 

Derneğin amacının, ihtiyaçlarını karşılayamayan engellilerin sıkıntısını gidermek olduğunu ifade eden Aslan, çalışmaları hakkında bilgi vererek, "Kâhta Belediyesi çözüm merkezinde engelliler birimi açıldı. İlk sıkıntımız Kâhta Devlet Hastanesinde heyet yoktu. Bu sıkıntıyı dile getirerek sağlık bakanlığına dilekçe gönderdik ve Allah'ın izniyle bunu başardık" dedi.

 

Kurulduğu günden beri 280 kişiye tekerlekli sandalye verildiğini dile getiren Aslan, bunun yanında koltuk değnekleri ve gıda yardımında bulunduklarını, Her insanın engelli adayı olduğunu dile getiren Aslan, "Sonuçta her insan engelli adayıdır. İşadamlarımızın engelli kardeşlerimizin yanında bulunmalarını istiyoruz. Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın bize gösterdiği yardımlarından dolayı teşekkür ediyor ve Ramazanı Şerifin tüm İslam ümmetine hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim" dedi. (Mehmet Eren - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir