• DOLAR 32.502
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2479.373
  • ...
Sapkınlığın dayatılmasına her kesimden tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Küresel sapkın lobisine tepki göstermek amacıyla Saraçhane Parkı'nda yapılan mitinge on binlerce kişi aileleriyle birlikte katılarak, yöneticilere bu sapkın grupların engellenmesi ve ailenin korunmasına yönelik çağrı bulundu.

"Büyük Aile Buluşması" eylemine; aileyi ve nesli tehdit eden, İslam düşmanı, küresel sapkın lobilere karşı, ülkenin birçok kesiminden farklı görüşlere sahip kişi, bazı siyasi parti ve yüzlerce STK'nın yanı sıra on binlerce vatandaş toplumun temelini oluşturan 'aile kavramı' ortak noktasında buluşarak destek verdi.

Mitinge katılan yazar, bilim adamı ve sanatçılar İLKHA muhabirine yaptıkları değerlendirmede, sapkınlığın dayatılmasına tepki göstererek, aile kavramının korunması gerektiğini vurguladı.

"Bunlara karşı insanı, doğayı, fıtratı savunmaya devam edeceğiz​"

USMED (Uluslararası Sosyal Medya Derneği) Başkanı Yazar Said Ercan, "Çocuğu, kadını, bebeği hatta doğayı ve hayvanı bunlardan korumak lazım. Çünkü bunlar canlı olan herkese düşmandırlar. Sadece insana, cinsiyete değil; bunların problemi cinsiyet değiştirmekte değil çünkü bunlar insana karşılardır. Posthuman dediğimiz insan ötesi bir çağı istiyorlar. İnsan ötesi bir yapı kurmaya çalışıyorlar. Biz buna karşıyız. Bugün de burada bunun için toplandık. İnsanı, doğayı, fıtratı savunmaya devam edeceğiz. Bu anlamda destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Öncelikle ailelerin dijital medyada çocuk korumasını açması lazım. Çocukların izlediği dizilere önceden bakması lazım. Okuduğu kitapları, dinlediği şarkıları önceden bilmesi lazım çünkü bilinçaltına çok fazla mesaj veriliyor. Bu anlamda denetimden geçirilmemiş içeriklerle hele ki açarak önüne bırakma hangi kanal olursa olsun buna müsaade etmesinler. İçerikler çok önemli, muhakkak içerikleri denetlesinler sonra güvenli olmayan kanallarla çocukları ekran başına bırakmasınlar." dedi.

"Küresel cinsiyetsizleştirmek kampanyasına hayır diyeceğimizi İstanbul'dan göstermek istiyoruz"

Yapılan mitingin çok anlamlı olduğunu belirten Oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu, "Bu çalışma kısa sürede sivil olarak örgütlendiğimiz bir çalışmadır. Görüyoruz ki Anadolu insanının bu konuda bir hassasiyeti var. Söz konusu ailemiz ve çocuklarımız olunca yerimizde durmayacağımızı, daha yüksek sesle bağıracağımızı ve bu küresel cinsiyetsizleştirmek kampanyasına hayır diyeceğimizi İstanbul'dan göstermek istiyoruz. Bu bir başlangıç, umuyorum Anadolu'nun birçok şehrinde bu gayretli çalışmalar ses getirecektir. Çünkü kadim coğrafyanın bu değerli ve anlamlı insanları; ailelerini, nesillerini koruyorlar bunlar üzerindeki küresel oyunlara hayır diyorlar. Burada olma sebebimiz budur." diye belirtti.

"Aile çocuğunu sevmezse; emperyalizm seviyor, seviyormuş gibi gösteriyor"

Sapkınlığın önlenmesi adına yapmış olduğu bilimsel çalışmalarla tanınan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Akın, "Bugün Anadolu ile emperyalizmin mücadelesi için buradayız. Emperyalizm bizden çocuklarımızı almaya çalışıyor bizde yağmura, kara, kışa rağmen ne olursa olsun buradayız. Bu çocuklar bizim çocuklarımız ne olursa olsun bizim evladımız olacaktır onları Amerika'nın, NATO'nun, Avrupa'nın eline bırakmayacağız. Hepsini tek tek toparlayacağız. Ailelerimiz çocuklarını sevsinler, değer versinler, kabul etsinler. Biz onları sevmezsek emperyalizm seviyor, seviyormuş gibi gösteriyor. Çocuklarımıza özgürlüğü de eğlenceyi de keyfi de biz verelim. Başkalarına gitmesinler." şeklinde konuştu.

"Eşcinsellik eylemi doğuştan değildir ve tedavisi mümkündür"

Nefs Psikolojisi Ekolü'nün kurucusu, Psikiyatrist Mustafa Merter, "Bu işin farklı farklı boyutları var ama en önemli boyutu; eşcinsel eylemin doğuştan gelmediğidir. 2019 yılında Science Dergisi'nde yayınlanan geniş kapsamlı bir araştırma bunun doğuştan gelmediğini çok açık bir şekilde bilimsel açıdan kanıtlamış durumda. Dayatılmak istenen yalanlardan bir tanesi de bunun tedavisi yoktur yalanıdır. İsteyenlerde bayağı başarılı olan, kurtulan, evlenen vakalarımız var. Kişi motive olduktan sonra bunun tedavisi mümkündür. Artık lütfen psikiyatr ve psikologlarımız bu yalanı söylemesinler. 18 yaşında bir delikanlı 1-2 kez bunu yaptıktan sonra AIDS, Maymun Vebası riskiyle karşılaşıyor. Bize gelecek ve ben tedavi olmak istiyorum diyecek ve bizde bunun tedavisi yoktur diyeceğiz. Bu affedilmez bir yalandır, büyük bir tıbbi hatadır." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

 











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir