• DOLAR 32.382
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2326.314
  • ...
Ağrı'da HÜDA PAR ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Hür Dava Partisi Ağrı İl Başkanı Burhan Aslan ve beraberindeki heyet, Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Ağrı Şubesini ziyaret etti. Heyeti Dernek Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda İnternet Yayıncılar Derneği (İYAD) Ağrı Şube Başkanı Nihat Aydın karşıladı.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Nihat Aydın, HÜDA PAR'ın çalışmalarını takip ettiklerini ve takdirle karşıladıklarını ifade etti. Aydın, "Kurmuş olduğunuz Hür Dava Partisinin hayırlı olmasını diliyorum. ÇGD ve İYAD olarak çalışmalarınızı takip ediyor ve takdir ediyoruz, çalışmalarınızı destekliyoruz. Bugün ağırlığınız gördüğümüz kadarı ile Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde mevcut. Biz istiyoruz ki faaliyetlerinizin tüm Türkiye'de etkin olarak yürütülmesidir. Bu da o kadar uzak ve olamayacak bir şey değildir" dedi.


Ülkede çözüm süreci ile birlikte olumlu gelişmelerin yaşandığını yalnız Hükümetin ciddi olarak somut bir adım atmadığını söyleyen Aydın, çözüm sürecinin olumlu bir şekilde sonuca varması ve STK'ların bu sürece destek vermesi gerektiğini söyledi.


Hür Dava Partisi Ağrı İl Başkanı Burhan Aslan, kurulma sebeplerini açıklayarak başladığı konuşmasını "Evet ülkemizde güzel gelişmeler mevcut. Ama bu yaşananlar haksızlık ve hukuksuzlukların önüne geçmiş değildir. Yaşanan güzellikler ile birlikte birçok hak ihlali mevcuttur. Halkımızın inanç noktasında ki birçok talebi görmemezlikten gelinmektedir" sözleri ile sürdürdü.

Heyet, çekilen hatıra fotoğrafının ardından Çağdaş Gazeteciler Derneği Ağrı Şubesinden ayrıldı.


Ağrı Spor Kulüpleri Federasyonu
Heyet daha sonra Ağrı Spor Kulüpleri Federasyonu'nu ziyaret etti. Heyeti ASKF Başkanı ve üyeleri karşıladı.

Kösedağ, HÜDA PAR hem ülke ve hem de memleket için hayırlı olmasını ve kaygan bir zemine sahip siyasette bir dik duruş sergilemelerini temenni etti. Başkan Kösedağ'ın konuşması, HÜDA PAR heyetine sorduğu sorular ile devam etti.


Kendilerine yöneltilen sorulara cevap vererek kuruluş amaçlarını anlatan Merkez İlçe Başkanı Şaban Gökhan, kendilerinin hiçbir partiye alternatif olarak doğmadıklarını, bu yanlış algının değişmesi gerektiğini ve sadece halkımızın maruz kaldığı haksızlık ve hukuksuzlukları düzeltme amacı, müreffeh bir yaşamı hak eden halk için çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Ülkenin ve Ağrı'ının sorunlarının çözümü hususunda yapılan önerilerin ardından ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir