• DOLAR 32.386
  • EURO 35.088
  • ALTIN 2326.515
  • ...
Adana`da askeri araç devrildi: 1 ölü,  2 asker yaralandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dr. Ekrem Tok Adana Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi`ndeki mahkum koğuşunu kontrol ettikten sonra cezaevine dönmek üzere yola çıkan askerleri taşıyan araç, D-400 karayolunun Kürkçüler Cezaevi yakınlarında kontrolden çıkarak, devrildi.

Kazada, Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Güven Fatih Hiçdurmaz olay yerinde hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan yaralı erlerden aracı kullanının durumunun ağır olduğu bildirildi.

Bu arada, hayatını kaybeden Jandarma Kıdemli Başçavuş Hiçdurmaz için İl Jandarma Komutanlığı`nda tören düzenlendi.

İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Murat Koç, yaptığı konuşmada, meydana gelen kazadan dolayı üzüntü duyduğunu belirterek, "Çok hassas ve titiz çalışan, bugüne kadar amirlerine her türlü görevde güven, aslarına itimat terkin eden, arkadaşları tarafından sevilen çok değerli bir arkadaşımızdı. Kutsal vatanın ve kendisine tebliğ edilen görev uğruna hayatını seve seve feda edenlerin sırasına dahil olan Fatih başçavuşu kutsal yolculuğuna gönderirken, kendisine Allah`tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı, geride kalanlara sabır diliyorum. Güle güle Fatih başçavuşum" ifadelerini kullandı.

Daha sonra hayatını kaybeden Astsubay Kıdemli Başçavuş Güven Fatih için Kur`an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

Bekar olduğu öğrenilen Hiçdurmaz`ın cenazesinin doğum yeri olan ve kız kardeşlerinin yaşadığı Balıkesir`in Edremit ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Törene, Adana Valisi Hüseyin Evni Coş, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgenaral Sezai Bostancı ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz katıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir