• DOLAR 32.527
  • EURO 34.997
  • ALTIN 2435.374
  • ...
Mali Müşavir Türkiye birincisi Diyarbakır'dan
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 

 

DİYARBAKIR - Dicle Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi düzenlenen mezuniyet töreni ile mezunlarını uğurladı. Kongre merkezinde gerçekleşen törene Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aytekin Sır, öğretim üyeleri ve mezun olan öğrencilerin aileleri katıldı.

 

Açılış konuşması yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr.Aytekin Sır, mezun olan öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.

 

Prof.Dr. Sır, "Sizler iyi yetiştiniz. Kendinize güvenin. Edindiğiniz bilgileri toplumunuz için kullanın. Bencil değil, sencil olun. Bu fakülteden mezun olmakla ileride ekonomiye yön veren bireyler olarak karşımıza çıkacaksınız" şeklinde konuştu.

 

Mezun öğrenciler adına konuşan Şirin Aslan ise hayatlarının bir sayfasını acı tatlı kapatırken diğer bir sayfasını yeni beklentilerle ve umutlarla açtıklarını dile getirerek, emeği geçen bütün hocalarına ve üniversite personellerine teşekkür etti.

 

Açılış konuşmalarının ardından Serbest Muhasebe Mali Müşavir (SMMM) sınavında Türkiye birincisi olan Ahmet Efe'nin plaketini arkadaşı Abidin Vural aldı.

 

Başarı belgelerinin verilmesinden sonra, öğrenciler keplerini havaya atarak mezun olmanın mutluluğunu yaşadılar.(Hüseyin Yalçın- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir