• DOLAR 32.494
  • EURO 34.987
  • ALTIN 2433.14
  • ...
Tepe Belediyesi'ne ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Hür Dava Partisi Bismil İlçe Başkanı Ali Bilmez, Tepe Belediye Başkanı Ahmet Çelebi'yi ziyaret etti.


Tepe Belediye Başkanı Ahmet Çelebi, HÜDA PAR Bismil İlçe Teşkilat Heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Müslümanlar vahdeti için birbirlerine sevgi beslemeleri gerekir" şeklinde konuştu.


Hür Dava Partisi Bismil İlçe Başkanı Ali Bilmez, "Bugün Suriye'de akan Müslüman kanının bir an önce durması gerekiyor. Müslümanların bir an önce vahdete ve birleşmeye ihtiyacı vardır. Şu an Türkiye içerisinde akan kanın durması, sükûnet ortamının sağlanması herkesin menfaatinedir. Bugün sokaklarda esrar, içki, hırsızlık ve gayrı meşru ilişkiler almış başını gidiyor. Bunun önlenmesi ve toplumun maslahatı için ciddi bir şekilde çalışmak gerekir. Allah'ın izniyle bizler parti olarak ümmetin vahdetini ve birlik içinde yaşamasına vesile olmak için bir adım attık" dedi.


Belediye Başkanı Ahmet Çelebi, "Allah'tan korkan insanlar benim için çok değerli kişilerdir. Toplumun böyle kişilere ihtiyacı vardır. İlk önce insanın dürüst olması lazımdır. Dünyanın neresinde bir Müslüman olursa olsun onlar kardeşlerimizdir. Müslümanlar bir bütün olmalıdırlar ve birlik beraberlik içinde yaşamalıdırlar" dedi.


Ziyaret hayır temennisinin ardından sona erdi. (Aydın Bal - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir