• DOLAR 32.488
  • EURO 34.596
  • ALTIN 2480.82
  • ...
HÜDA PAR ziyaretlerine devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Muş Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Hacı Yusuf Güneş, HÜDA PAR İl Teşkilatının kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.


Genel Sekreter Güneş, "Bu tür ziyaretlerin bizler için faydalı olacağı kanısındayım. Ayrıca bu ziyaretler ve benzeri samimi yaklaşımlarınız sayesinde bizler almış olduğumuz bu görevi en iyi şekilde yapmak için var gücümüzle halkımızın faydasına sunacağız inşallah. Mükâfatını yalnızca Allah'tan umarak halkın refahı ve kurtuluşu için çalışan yöneticilerin kurumların başına gelmesi elbette halkımıza birçok yönden fayda sağlayacaktır. Bir yönetici olarak diyorum ki; sizler doğruluktan ve güzel ahlaktan ayrılmadığınız müddetçe elbette bu halk sizleri seçecektir. Çünkü her biriniz ayrı bir işte çalışıyorsunuz. Kiminiz esnaf, kiminiz işçi, kiminiz memur ve her biriniz muhakkak bulunduğunuz yerdeki insanlar tarafından çok yakından takip ediliyor olacaksınız. Bunun için doğruyu söylemek ve iyi ahlakı hayatınızda yaşanır kıldığınız müddetçe bu halk sizleri seçeceklerdir" dedi.


Hür Dava Partisi Muş İl Başkanı Abdurrahman Aydın, "Hüda Par olarak insani ve İslami hassasiyeti olan bir parti olmamız itibariyle, üzerinde önemle durduğunuz hassasiyetler bizlerin olmazsa olmazlarımızdandır. Parti olarak bizler halkımız arasındaki ahlaki yozlaşmayı çok net görüyor, bu yozlaşmanın ortadan kaldırılabilmesi için de sizler gibi duyarlı yönetici ve vatandaşlarımızın fikirlerinden faydalanmak istiyoruz. Bizler kimden gelirse gelsin halkımızın faydasına olan bütün hizmetleri destekleyeceğiz. Gerekirse o hizmetin daha iyi işlemesi için çözüm yolları üreteceğiz" dedi.


Genel Sekreter Güneş; ziyaretlerinden dolayı Hüda Par İl Teşkilatına teşekkür ederek, "Hür Dava Partisinin bütün insanlık için hayırlı olması temenni ediyor, çalışmalarınızın başarıya ulaşmasını diliyorum" dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir