• DOLAR 32.547
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2441.096
  • ...

BATMAN - Avrupa Yatırım Bankası tarafından başlatılan ve Avrupa Yatırım Fonu tarafından yönetilen "Büyüyen Anadolu'ya Kredi Kolaylıkları" programı kapsamında, mikro işletmelerin bankalarla ve Kredi Garanti Fonu'yla ilişkilerini güçlendirmek ve bu çerçevede banka kredilerine ve Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaletine erişim imkânlarını artırabilmek amacıyla bölge seminerlerinin ikincisi Batman Ticaret ve Sanayi Odası'nda (BATSO) gerçekleşti.


Yoğun bir katılımın olduğu, çevre illerden de katılımın gerçekleştiği seminerin açılış konuşması Batman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Demir yaptı.


Seminerin ilk bölümünde söz alan Frankfurt School Kıdemli Bankacılık Danışmanı Ülkü Dağdelen, "Değişen bankacılık ve kredi süreçleriyle, müşteri odaklı bankacılık ve bankalarla aynı dili konuşmak" gibi konu başlıklarında katılımcıları bilgilendirdi.


Seminerin ikinci bölümünde Kredi Garanti Fonu (KGF) Genel Müdürü Hikmet Kurnaz da "KGF'nin Bölgedeki KOBİ Destekleri" hakkında bilgilendirme konuşması yaptı.


İş Bankası Ticari Bölge Müdürü Vaner Ersezer, Denizbank Van Şube Müdürü Ekrem Rençber ve Finansbank Bölge Müdürü Zafer Orhan, bankaları adına KOBİ bankacılığı faaliyetleri ve ürünleri hakkında birer konuşma yaparak KGF kefaleti ile verilen kredilerin süreçlerini anlattılar.


Seminerin sonunda seminere katılan işletme sahiplerine Frankfurt School katılım sertifikası verildi. (M. Fatih Akgül-İLKHA)