• DOLAR 32.528
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2422.931
  • ...
Başbakanla Görüşen Avşar`dan Açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşte Avşar`ın o açıklamaları..

KİMSEYİ TEMSİLEN BURADA DEĞİLİM

Gezi`de Başbakan Erdoğan`la görüşecek liderin olmaması. Öğrencilerin ve gençlerin hepsine hak veriyor, sevgi besliyor ama onları bazı şeylerde anlamakta zorlandığını söyledi. Burada yorum yaparak yanlış bir şey söylemek istemiyorum. Her iki tarafta da önyagı sözkonusu. Kutuplaşmada kimsenin kazanamayacağını biliyor. Haksız hiç kimse yok fakat her iki tarafı da kullanan bir grup var diye düşünülüyor. Ben kimseyi temsilen burada değilim, bireysel bir çabayla buradayım.

DIŞARIDAN GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ KATI BİR İNSAN DEĞİL

Ben kendi kızımla ilgili ilişkiler üzerinden yola çıktım. Size bir anne olarak gördüklerimi yaşadıklarımı anlatmak için geldim. Başarılı ailelerde anne yapar çocuk bozar baba da görmezden gelir. Beni dikkatle dinledi. Bazı grupların ayrılması ve gençlerle temas içerisine girmek çabasında. Dışarıdan göründüğü gibi katı bir insan değil. Gençlerin demokrasi aradıklarını ve hepimizin bunun çabasında olduğunu söyledim. Başbakanla konuşacak bir liderlerinin olması gerekli.

GEZİ PARKI`NA GİTMEK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ..

Ben bu ülkede doğdum bu ülkede büyüdüm, bu ülkede ünlü oldum. Senin ne işin var orada diyenler de var ama halkın nabzını tuttuğumuz için bugün buradayız. Gençlerle başbakanımız arasına giren insanlara uymamak gerek. Gençlerin bir liderinin olması şart. Sanırım böyle bir şey olacak mı? Ben Gezi Parkı`na gitmek istemiyorum çünkü beni konuşturmayacaklar. Ama derlerse ki gel Başbakan`la konuştun bize de anlat. Herkesin işine gücüne, bu güzel ülkeye ömüre yazık.


24 SAAT İÇİNDE MÜDAHALE EDECEKLERİNİ SÖYLEDİLER

24 saat içinde oradan çekilmemeleri halinde müdahale edileceğini söylediler. Dilim varmıyor ama..Üçüncü şahısların girdiği her yerde zarar var. Referandumun yapılacağını belirtiyorlar. kimse bana mahalle baskısı falan yapamaz. Herkes birbirinden korkuyor. Hiç bir yerden baskı görmedim tehdit almadım.

Başbakana sordum, kızgın mısınız diye. Hayır dedi, herkes kendi demokratik haklarını sonuna kadar kullanabilir dedi.

Şu anda vicdanım çok rahat. Ben buradan son derece umutla ayrılıyorum. Başbakanımız bana bir animasyon izletti. Gerçekten çok güzel bir proje.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir