• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti yardımlarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Umut Kervanı Platform üyesi olan Mustazaflar Cemiyeti Mersin Şubesi, her ay düzenli bir şekilde dağıtmış olduğu gıda yardımlarını 50 muhtaç aileye ulaştırdı. Mersin Mustazaflar Cemiyeti Yardım Komisyonu, yardımları birinci ve ikinci dereceden muhtaç olan ailelere dağıttığı öğrenildi.


Yapılan yardımlar hakkında açıklamada bulunan Mustazaflar Cemiyeti Yardım Komisyonu Başkanı Mehmet Derman, kendilerine yardım talebinde bulunan her muhtaç aileye yardım etmeye çalıştıklarını belirtti. Derman, "2012 yılından itibaren her ay düzenli bir şekilde, birinci ve ikinci dereceden yardıma muhtaç ailelere yardım etmeye çalışıyoruz. Birinci dereceden yardıma muhtaç olan ailelere her ay yardım ediyoruz, fakat ikinci dereceden yardıma muhtaç olan ailelere dönüşümlü olarak yardım etmeye çalışıyoruz" dedi.


Yardıma muhtaç birçok ailenin kendilerine başvurduğunu belirten Derman, "Özellikle Mersin`in ılıman bir iklime sahip olmasından dolayı, Suriyeliler buraya çok geldi. Bize başvuran Suriyeli aile çok... Kendilerine yetişemiyoruz. Yardımlarımızı dağıttığımız sırada elimize geçen bazı ev eşyalarını, evinde bir şey olmayan Suriyeli aileye verdik. İstiyoruz ki bize başvuran özellikle Suriyeli ailelerin ihtiyaçlarını giderelim ancak yetiştiremiyoruz" dedi. (Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir