• DOLAR 32.603
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2504.145
  • ...
Buca`da ilahili mezuniyet töreni
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İZMİR - Mezuniyet töreni Buca Anadolu İmam Hatip Lisesi`nin bahçesinde düzenlendi. Törende ilahiler okundu, konuşmalar yapıldı.
 
Program yaklaşık iki saat sürdü. Programa öğrenci ve velilerin yanı sıra çevre halkta katıldı.
 
Mezuniyet törenine katılan İlçe Milli Eğitim müdürü Recep Yanık, öğrencilere diplomalarını verirken, ayrıca sahnede bir şiir okudu. Şiir`de "Tohum saç, bitmezse toprak utansın. Hedefe varmayan mızrak utansın. Hey gidi küheylan koşmana bak sen, çatlarsan doğuran kısrak utansın." dizelerine yer verdi.
 
Diplomalarını alan öğrenciler memnuniyetlerini dile getirerek, başarılarını aile ve öğretmenlerine borçlu olduğunu söylediler.
 
Programın sonunda bir açıklama yapan Buca Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Fahrettin Adsız ise, "İmam Hatip Lisesi`nin ilk mezunları bu sene hayata atıldı. Bu sene kız ve erkek olmak üzere 30 öğrencimiz mezun oldu. Bu öğrencilerimiz geçen sene ara sınıfa aldığımız öğrencilerdi. Güzel bir şekilde eğitim ve öğretimlerini tamamlayıp hayata atıldılar. Tabi imam hatibi bitirmek onlar için bir avantajdı, imam hatipte okumak onlar için bir avantajdı. Hele hele Buca ilçesi sınırlarında açılan ilk İmam Hatipten mezun olmak onlar için ayrı bir avantajdı. Biz de onlara burada eğitim öğretim vermekten son derece memnun olarak onları göndermiş oluyoruz". dedi. (Yunus Şani - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir