• DOLAR 32.347
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2308.804
  • ...
HÜDA PAR'ın "Ev hanımlarına emeklilik" önerisi Şanlıurfa'dan tam not aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Maddi imkânsızlık nedeniyle evlenmeye çekinen gençlere destek olunması çağrısında bulunan HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, onlar için bir fon oluşturulması gerektiğini belirterek "25 yıl evliliğini sürdüren kadınlara da emeklilik hakkı tanınmalı" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

HÜDA PAR'ın "ev hanımlarına emeklilik" teklifini anlamlı bulan Şanlıurfalılar, bayanlara emeklilik verilmesinin aileye destek oluşturacağını ifade etti.

25 yıl evli kalanlara emeklilik verilmesi ile boşanmaların azalacağına işaret eden Şanlıurfa halkı, yapılan öneriyi yerinde bularak HÜDA PAR'ı tebrik etti.

Ev hanımlarına emeklilik verilmesinin aileye ekonomik açıdan destek oluşturacağını dile getiren halk, "25 yıl evli kalan bayanlara emeklilik hakkı verilsin" dedi.

"Bu öneriyi sunan HÜDA PAR'ı tebrik ediyorum"

İsmail Can

HÜDA PAR'ın önerisiyle birlikte geçim sıkıntısının ortadan kalkacağını belirten İsmail Can, "25 yıllık evlilere emeklilik önerisi çok güzel bir öneridir. Geçim sıkıntısının olduğu dönemde sadece erkeğin çalışarak evin geçimini sağlaması biraz zor oluyor. Partinin açıklamasıyla bayanlara emeklilik verilmesi o aileye bir destek sağlar. 25 yıl evli kadına emeklilik verilmesi ek gelir getirir. Ailelerde yaşanan geçim sıkıntısı Allah'ın izniyle kalkar. Öneriyi çok güzel buldum. Öneri uygulanırsa çok iyi olur. Allah'ın izniyle bu önerge uygulanırsa boşanmalar azalır. Boşanmaların nedenlerinden birisi de geçim sıkıntısıdır. Yeni evliler, borçlarını ödeyemedikleri ve sadece erkeğin çalışarak geçimi sürdürmek zorunda kaldığı için sıkıntılar yaşanıyor. HÜDA PAR'ın önerisi ile bayanlar 25 yıl evli kaldıktan sonra emekli olursa geçim sıkıntısını ortadan kaldırır. Bu öneriyi sunan HÜDA PAR'ı tebrik ediyorum. Bu öneri üzerinde devam etmeleri iyi olur. 25 yıl evli kalan bayanların emekli olmaları; onlara katkı sağlar." diye konuştu.

"25 yıl evli kalan bayan emekli olsa aile geçimi dört dörtlük sağlanır"

Mustafa Kahraman

Ev hanımlarına emeklilik verilmesinin boşanmaları azaltacağını söyleyen Mustafa Kahraman, "Bu öneri herkes için faydalı olur. Önerinin uygulanmasını bizde isteriz. Ev hanımlarına maaş bağlanması iyi bir öneridir. 25 yıl evli kalan bayan emekli olsa aile geçimi dört dörtlük sağlanır. Aileye huzur ve mutluluk getirir. Boşanmalar olmaz. HÜDA PAR'ın önerisi iyi bir fikirdir. Herkesin bu öneriden faydalanması gerekir." şeklinde konuştu.

"Yatırım yapılacaksa aileye yapılmalı"

Nurullah Güngördü

Aile kalkındığında İslam âleminin de kalkınacağını ifade eden Nurullah Güngördü, "Ayette; '… Her kim bir canı kurtarırsa bütün insanları kurtarmış gibi olur.' (Maide Süresi/32) diye buyruluyor. Aile kalkındığı ve ihya olduğu vakit; İslam âlemi kalkınacaktır. Şu an yuvalar çöküyorsa toplum da çöküyordur. Yatırım yapılacaksa aileye yapılmalı. Fabrikalar büyürken nesil çökerse, yollar yapılırken ev çökerse; yollarda ve fabrikalar da bir işe yaramaz. 25 yıl evli kalan kadına emeklilik; evliliği teşvik edecekse ülkede yapılacak en büyük yatırım bu olmalı. Allah için kim güzel bir öneride bulunuyorsa; Mevla'm yardımcıları olsun." dedi.

"25 yıl evli kalan bayanlara emeklilik hakkı verilsin"

Fatma Can

25 yıl evli kalan bayanlara emeklilik verilmesini olumlu karşılayan Fatma Can, "25 yıl evli kalan kadınlara emeklilik verilse iyi olur. Öneri uygulanırsa boşanmaların azalacağını düşünüyorum. 25 yıl evli kalan bayanlar emekli olsa çok iyi olur. Emekli olsak daha rahat yaşarız, durumumuz iyi olur. 25 yıl evli kalan bayanlara emeklilik hakkı verilsin." ifadelerini kullandı.

"HÜDA PAR'ın önerisi uygulanırsa iyi olur"

Mahmut Demir

Ev hanımlarına emekliliğin eve ek gelir getireceğini belirten Mahmut Demir, "25 yıl evli kalan bayanlara emeklilik, evi kalkındırır. Eve bir destek olur. Şu an geçim sıkıntısının zor olduğu dönemdeyiz. Boşanmalar zaten geçim sıkıntısından kaynaklanıyor. HÜDA PAR'ın önerisi uygulanırsa iyi olur." diye konuştu.

Nazlı Demir

HÜDA PAR'ın "ev hanımlarına emeklilik" önerisini güzel bulan Nazlı Demir, "Emeklilik fikri güzeldir, tercih ederim. 25 yıl evli kalan bayanlar emekli olsa eve katkıda bulunur. Hayat şartları zor olmuş." dedi.

Zeliha Demir

Zeliha Demir ise "Emeklilik fikrini güzel buluyoruz. Biz de emekli olmak istiyoruz." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir