• DOLAR 32.588
  • EURO 34.728
  • ALTIN 2418.572
  • ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan indirim açıklaması!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kadem Barış Meydanı'nda Çorum Toplu Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çorum’a gelirken elimiz boş gelmedik. Dik duracağız, dikleşmeyeceğiz. Güncel yatırım bedeli 3 milyar 263 milyon lirayı aşan 78 kalem eser ve hizmetin resmi açılışını bugün yapıyoruz." dedi.

Tarım Kredi Kooperatiflerinde ciddi manada indirimlere gidileceğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "40 çeşit üründe Tarım Kredi Kooperatiflerinde ciddi manada indirimlere gidiyoruz. Şekerinden pirincine kadar, zeytinyağı, ayçiçekyağı... Böylece piyasaları daha da rahatlatacağız. Bazı zincir marketler de kendilerini buna göre ayarlayacak. Pazartesi raflara yansıyacak. Alışverişlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Bazı zincir marketler vs. onlar da kendilerini buna göre ayarlayacak." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, ticarette, enerjide ve daha pek çok alanda Türkiye’ye âdeta çağ atlattık. Kurduğumuz ilişkilerle diplomaside Türkiye’nin konumunu güçlendirdik. Hadiseleri tribünden seyretmek yerine, krizlere müdahil oluyor, çözüm geliştiriyor, savaşan tarafları dahi aynı zeminde buluşturabiliyoruz. Avrupalılar kışı nasıl geçireceğiz diye kara kara düşünürken, biz şimdiden enerji arz güvenliğimizi garantiye alacak stratejik çalışmalar yürütüyoruz. Hayata geçirdiğimiz boru hattı projeleriyle ülkemizi doğu ile batı arasında en önemli enerji köprülerinden birine dönüştürdük."

Bu haberler de ilginizi çekebilir