• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Kuğulu Park`taki Çadırlar Kaldırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ankara `da, bazı CHP Milletvekillerinin de eylemcilere destek amacıyla geldiği Kuğulu Park`taki Türk bayrakları dışındaki tüm malzemeler polis tarafından toplanarak kamyonla götürüldü. Parktaki çadırlar da kaldırıldı. Kuğulu Park çevresinde güvenlik önlemleri alan polis, park içerisindeki çadırların kaldırılması için eylemcileri uyardı.

Eylemcilerin telefonları üzerine parka, CHP Ankara Milletvekilleri Aylin Nazlıaka ile İzzet Çetin geldi. Polislerle bir süre tartışan milletvekilleri, müdahale edilmemesi konusunda emniyet görevlilerine uyarıda bulundu. Emniyet görevlileri ise sadece konaklama için kullanılan malzemeleri alacaklarını, herhangi bir müdahalenin söz konusu olmadığını söyledi. Daha sonra polis, parktaki Türk bayrakları dışında herhangi bir sivil toplum örgütüne ait flama kalmayacak şekilde çadır, battaniye gibi tüm malzemeleri toplayarak kamyonla taşıdı.

Milletvekillerinin bekleyişi sürerken, bazı eylemcilerde Ankara Barosu tarafından adliye önünde yapılacak basın açıklamasına katılmak üzere parktan ayrıldı.


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir