• DOLAR 32.323
  • EURO 35.113
  • ALTIN 2298.801
  • ...
SON DAKİKA
Batman Arı Yetiştiriciliği Birliği Başkanı Doyar: Amacımız Batman balını markalaştırmaktır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

2000 İş Merkezinde yapılan kongrede Yönetim Kurulu Başkanlığına oybirliğiyle Çetin Doyar seçildi.

Batman Arı Yetiştiriciliği Birliği Başkanı seçilen Çetin Doyar, yaptığı teşekkür konuşmasında, Arıcılar Birliği olarak, gelecekte en önemli hedeflerinin Batman balını hak ettiği yere getirmek ve markalaştırmak olduğunu belirtti.

Çetin Doyar

Batman ve ilçelerinde yüzlerce kişinin arıcılık mesleğiyle ekmek parası kazandığını ifade eden Doyar, arıcıların bu mesleği birlik olmaksızın ferdi olarak kendi imkan ve gayretleriyle yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Ferdi olarak arıcılık yapanların birçok imkan ve desteklemelerden faydalanamadıklarını dile getiren Doyar, amaçlarının arıcıları tek çatı altında birleştirmek ve birlik çatısı altında arıcıların sorun ve sıkıntılarını yetkili kurumlarla istişare ve işbirliği halinde çözüme kavuşturmak olduğunu kaydetti.

“Hedefimiz Batman balını markalaştırıp daha iyi yerlere getirmektir”

Batman’da arıcılığı hak ettiği yere taşımayı hedeflediklerini ifade eden Doyar, şöyle devam etti:

Batman balının çok kaliteli olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Öncelikli çalışmalarımızdan bir tanesi de Batman balını yurt içi ve yurt dışında tanıtmaya devam edeceğiz. Hedefimiz Batman balını markalaştırıp daha iyi yerlere getirmektir.

“Arıcıların önemli sorunları var”

Arıcıların ürün pazarlama ve yayla konaklama gibi önemli sorunların bulunduğunu dile getiren Doyar, bu iki temel sorununun çözümü için çalışacaklarını söyledi.

Yeni projelerle hizmetlerini sürdüreceklerini belirten Doyar, “Batman Arı Yetiştiricileri Birliğimizde daha iyi hizmet ve projeleri gerçekleştirmek için bu göreve talip oldum. Batman Arı Yetiştiricileri Birliği ailesi yeni yönetimle beraber daha dinamik, daha özverili bir şekilde atılım sağlayacak yeni projelerle hizmet edeceğiz.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir