• DOLAR 32.379
  • EURO 35.055
  • ALTIN 2325.448
  • ...
Baskında nükleer silah detayı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın Florida'daki evinin FBI tarafından basılmasının yankıları sürerken, baskında ele geçirilen belgelerle ilgili yeni iddialar ortaya atıldı.

Washington Post’un, soruşturmadan bilgisi olan kaynaklara dayandırdığı haberinde, yetkililerin yanlış kesimlerin eline geçme konusunda derin endişe duyduğu nükleer silahlarla ilgili gizli bilgi içeren belgelerin Trump’ın malikanesinde olduğuna inandıkları belirtildi.

Haberde, ilgili kaynakların, FBI ajanlarının özellikle ne tür bilgi içeren belgeler aradığı, bilgileri bulunan söz konusu nükleer silahların ABD’ye veya başka uluslara ait olup olmadığı ya da Trump’ın evinde yapılan aramada bu konuda herhangi bir belge bulunup bulunmadığı hususunda detay vermediği aktarıldı.

Trump'ın ise çıkan haberlere yönelik bu sabah yaptığı açıklamasında, nükleer silah meselesini bir "aldatmaca" olarak nitelendirdiği ve FBI'yı böyle bir şeyin olduğunu gösterecek herhangi bir bilgi sunmadan "kanıt yerleştirmekle" suçladığı kaydedildi.

WSJ: 11 GİZLİ BELGE SETİ ELE GEÇİRİLDİ

Wall Street Journal da FBI, FBI'ın Trump'ın konutunda yaptığı aramalarda 11 gizli belge setinin ele geçirildiğini öne sürdü.

Bu haberler de ilginizi çekebilir