• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu:3 gözaltı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlar kapsamında bir evde yapılan aramada çeşitli uyuşturucu maddelerin ele geçirildiği belirtilirken, 1 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

Şahinbey ilçesine bağlı 60.Yıl Mahallesinde bir ikamette aramanın yapıldığı ifade edilen yazılı açıklamada, 75,70 gram kenevir tohumu, 25,44 gram esrar, 15 kök kenevir bitkisi, 1 adet ruhsatsız tüfek ve 5 adet fişeğin ele geçirildiği ve operasyonda yakalanan A.T. isimli şüpheli şahıs hakkında yasal işlemin başlatıldığı bilgisi verildi.

Öte yandan kentte durumundan şüphelenilerek durdurulan ve üstünde uyuşturucu yakalanan 2 şüphelinin, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandığını bildirdi.

Nurdağı ilçesine bağlı Aslanlı Mahallesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araç ve araç içerisindeki 2 şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada, 117,20 gram metamfetamin (ateş-buz) ve uyuşturucu madde kullanım aparatının ele geçirildiği, F.B. ve A.A. isimli 2 şüpheli yakalanarak yapılan yasal işlemlerin ardından sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandığı bilgisi verildi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir