• DOLAR 32.523
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2421.6
  • ...
Bir ülkenin lideri böylemi olmalı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber/Yorum: Hasan Gündüz

Rusya’nın Ukrayna işgali devam ederken Ukrayna Devlet Başkanı’nın yaptığı açıklamalar pes dedirtti. Ukrayna devlet Başkanı Zelensky: “Eşcinsel evliliğe yasal statü üzerinde çalışıyoruz.

Bütün insanların hak ve özgürlükleri eşittir. Eşcinsel çiftlere resmi sivil birliktelik imkânı verilmesi için çeşitli yasal seçenekler üzerinde çalışıyoruz” diye açıklama yaptı.

Halkını düşündüğü yok!

Ülkesi başına yıkılan, halkı her gün bombalar altında can veren liderin derdine bakın! Canlarını kurtarmak için ülkelerini terk eden milyonlarca Ukraynalının derdi “Eşcinsellerle evlilikmiş” gibi açıklama yapan lider acaba oturduğu o makamı hak ediyor mu?

Nerden nereye!

Rusya’nın bombardımanının ardından tüm dünyaya “İmdat” diye seslenen Ukrayna lideri şimdilerde eşiyle birlikte magazin dergilerinde ve saçma fikirler peşinde hayaller kuruyor. Ölen canların, yitip giden hayatların, dağılan yuvaların hesabını yapması gereken yerde sapık insanların düşüncelerini savunuyor.

Kim bilir belki de bu şekilde ABD ve Avrupa ülkelerinden yardım alabileceğini düşündüğü için böyle saçma açıklamalar yapıyordur. Ya da gerçekten de içinde olanı dışa yansıtıyordur.

Savaş her zaman kötüdür!

Savaş ülkeleri harabeye çeviren bir musibettir. Yıkılıp viran olmadan bir hal çaresini bulması gerekenler ise o ülkenin siyasetçileri ve lider konumundaki insanlardır. O insanları sapık fikirleri savunursa o zaman vay o ülkenin haline…

Ülkesi için ölen insanlar, Zelensky sapık insanlar için yasal düzenleme yapsın diye mi öldü? Hiç zannetmiyorum.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgale başladığı ilk günlerde çatışma alanlarını ziyaret edip askerlere moral veren lider portresinden magazin dergilerine, sapkınları kendine dert eden bir lidere dönüşen insandan artık hayır gelmez. Bu saatten sonra o ülke değil, bir beldeye dahi yönetemez. Askerlerini ve halkını gözünden çıkarmış. Sapkınların derdi kendi halkından daha önemli hale gelmiş.

Ukrayna’yı şimdiye kadar dışarda Rusya vuruyordu şimdi de içerden kendi liderleri Zelensky sapkın fikirlere sahip çıkarak vuruyor.

Dahili düşman!

Ukrayna’yı asıl yıkacak olan ise Rusya’nın bombardımanları değil. Rusya binaları ve yapıları yıkar. Bunlar tekrar inşa olur. Oysa dahili düşman olan sapık fikir savunucusu asıl düşmanın yapacağı tahribatın tamiri mümkün olmayacaktır. O nesilleri helak eden bir projeden yana olduğu müddetçe de ülkesi savaştan çıksa bile ülkeyi ayakta tutan millet ve insan nesli olmayacaktır.

Bu haberler de ilginizi çekebilir