• DOLAR 32.602
  • EURO 34.767
  • ALTIN 2498.204
  • ...
Bingöl'de hemşireler "yoğun bakım hemşiresi eğitim sertifikası" aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Devlet Hastanesi Eğitim Birimi koordinesinde gerçekleştirilen Yoğun Bakım Hemşiresi Sertifikalı Eğitim programı sona erdi.

Programın son gününde İnönü Üniversitesi Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Cemalettin Koç katılımcılara yüz yüze eğitim verdi.

1 aylık süre içerisinde çok sayıda doktorun, üniversitelerden hocaların ve alanlarında uzman kişilerin oluşturduğu 30'dan fazla eğitimcinin verdiği eğitimlere Bingöl Devlet Hastanesi'nden ve başka sağlık kurumlarından hemşireler katıldı.

Hastane Sağlık ve Bakım Müdire Yardımcısı Gülbahar Balun, bu tür eğitimlerin hemşireler için önemine vurgu yaparak, "Hastane yönetimimiz personellerimizin alanlarında gelişimlerine katkı sağlayacak her türlü eğitimi verebilmek için çaba gösteriyor. Daha kaliteli hizmet için nitelikli personel sayımızı arttırıyoruz. Eğitimler sürekli olarak devam edecek ve farklı alanlarda farklı eğitimler verilmeye devam edecektir." dedi.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Halim Kaysadu'nun ve Prof. Dr. Sami Akbulut'un katıldığı programla birlikte eğitim sona erdi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir