• DOLAR 32.347
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2321.8
  • ...
Rektör Demir İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü makamında gerçekleşen ziyarette her iki üniversitenin genel durumu hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Gençlerin en iyi şekilde eğitim almalarını ve donanımlı bireyler olarak yetişmelerini çok önemsediklerini kaydeden Rektör Demir, üniversitelerin de birbirleri ile olan ilişkilerini bu anlamda çok önemsediklerini söyledi.

Batman Üniversitesinin de bu misyonla aktif bir süreç yürüttüğünü dile getiren Prof. Dr. İdris Demir, üniversitenin projeleri, bilimsel ve kültürel çalışmaları ile kalite süreçleri hakkında İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı bilgilendirdi.

Batman Üniversitesinin enerji alanında ihtisas üniversitesi olarak önemli çalışmalar yürüttüğünü anlatan Rektör Demir, bölgesel iş birlikleri yapmak ve bölgesel kalkınmaya destek sunmak istediklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e teşekkür etti. Ziyaret müze gezisi ve karşılıklı hediye takdiminin ardından sona erdi.(İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir