• DOLAR 32.426
  • EURO 35.01
  • ALTIN 2324.925
  • ...
Gaziantep'te çeşitli suçlardan aranan 12 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yapıldığı belirtildi.

Çalışma kapsamında, "dolandırıcılık, askeri ceza kanununa muhalefet, yaralama, suç eşyasının satın alınması ve trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" gibi suçlardan dolayı yakalama emri bulunan ve hapis cezaları ile aranan 12 kişinin yakalandığı bildirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerin, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konulduğu ifade edildi.

Yapılan operasyonlarla ilgili yapılan açıklamada, "silahla yağma suçundan yakalama emri ile 5 yıl hapis cezasından aranan 2 şüpheli, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan yakalama emri ile 3 yıl 4 ay hapis cezasından aranan 1 şüpheli, dolandırıcılık suçundan yakalama emri ile 2 yıl 6 ay hapis cezasından aranan 2 şüpheli, yaralama suçundan yakalama emri ile 2 yıl 4 ay hapis cezasından aranan 1 şüpheli, 1 yıl 1 ay hapis cezasından aranan 1 şüpheli ile 10 ay hapis cezasından aranan 1 şüpheli, hırsızlık suçundan yakalama emri ile 1 yıl 6 ay hapis cezasından aranan 1 şüpheli tutuklanmıştır." denildi.    

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

"Askeri Ceza Kanunu'na Muhalefet suçundan yakalama emri ile 10 ay hapis cezasından aranan 1 şüpheli, tehdit suçundan yakalama emri ile 10 ay hapis cezasından aranan 1 şüpheli ve 6136 SKM suçundan yakalama emri ile 10 ay hapis cezasından aranan 1 şüpheli olmak üzere toplam 12 aranan şahıs yakalanarak sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanmıştır." (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir