• DOLAR 32.345
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2309.178
  • ...
SON DAKİKA
Bu okula girenler zaman yolculuğuna çıkıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Tasarım ve dekorasyonu Tayfur Arslan öncülüğünde yapılan boyama ve resim çalışmalarında, okulun duvarları tarihimizdeki önemli isimler, İslam’a hizmet etmiş büyükler ve karikatürlerle süslendi.

Yaklaşık bir hafta süren çalışmalar neticesinde okul duvarları sanat galerisine dönüştü. Okul duvarları tarihi şahsiyetler ve timsallerle donatıldı.

"Hem okulumuzun duvarlarını hem de öğrencilerimizin zihinlerini güzelleştirdik"

Tarih ve medeniyet kokan görsel şölen hakkında konuşan Aliya İzzetbegoviç İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Metin Cabir Bilgin, "Ahlaki eğitim her ne kadar ailede daha yoğun veriliyor gibi görünse de gerçekte daha aktif verildiği kurum okuldur. Okullarda akademik başarı kadar, çağdaş hayatın vazgeçilmezi haline gelen, dürüstlük, saygılı olma, ahlaki değerlere uyma, rahat iletişim kurma, insan ilişkilerine özen gösterme, nezaket kurallarına uyma, inisiyatif kullanma, iş disiplini, temizlik, düzen vb. kavramlar ön plana çıkmaktadır." dedi.

 

Bilgin, "Gerçekleştirdiğimiz her çalışmada olduğu gibi bu çalışmamızda da değerlerin, eğitim yaşantılarının bir parçası haline getirilerek verilmesine çaba sarf ettik. Nitekim görsel bir şölen haline getirdiğimiz duvarlarımızla hem okulumuzun duvarlarını hem de öğrencilerimizin zihinlerini güzelleştirdik." diye konuştu. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir