• DOLAR 32.37
  • EURO 34.992
  • ALTIN 2324.852
  • ...
Denizli'de pastaneler denetlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DENİZLİ - Denizli Belediyesi, halk sağlığını ilgilendiren konularda denetimlerini sürdürüyor. Son olarak merkezdeki 47 pastane denetlenerek, işyeri açma ruhsatı bulunmayan 4'ü için yasal işlem yapıldı.Denizli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını ilgilendiren konularda, denetimlerini taviz vermeden sürdürüyor

Ekipler, son olarak kent genelindeki tüm pastaneleri denetimden geçirdi. Denetimlerde, iş yeri açma ruhsatı, çalışanların sağlık karnesi, fiyat listesi, genel temizlik, imalathane temizliği, iş kıyafeti giyilip giyilmediğini kontrol etti. 47 pastaneden 40'ı belirtilen standartlar dahilinde faaliyetini sürdürdüğü tespit edildi. Pastanelerden 7'si ise kurallara uymadığı için uyarı verildi. Yapılan 2. denetimlerde eksikliklerini gidermeyen 4 işyeri için yasal işlem uygulandı.

Denizli Belediyesi Zabıta Müdürü Emin Akbulut '' Son olarak pastaneleri denetledik. Uyarı cezası verdiklerimize eksiklerini tamamlamaları için süre verdik. Yapılan 2. denetimde yine standartlara uymayanlar için yasal işlem uyguladık. Denetimlerimiz aralıksız sürecek." dedi.( Necmi Durmazer-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir