• DOLAR 32.6
  • EURO 34.774
  • ALTIN 2499.014
  • ...
Kadın Hakim Evinde Ölü Bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Antalya`da Finike Adliyesinde görevli hakim Fatma Kuşçuoğlu, evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Yeni Mahalle`de anne ve babasıyla yaşayan 37 yaşındaki Fatma Kuşçuoğlu evinde bıçaklanmış halde bulundu.

Anne ve babasının durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirilmesinden sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kuşçuoğlu’nun olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.

Savcılık ve polis incelemesinin ardından Kuşçuoğlu’nun cenazesi Finike Devlet Hastanesine kaldırıldı.

2012 yılında Aydın ili Kuyucak Adliyesinde görevliyken, Kuyucak Adliyesinin kapatılması nedeniyle Finike Adliyesine atanan Kuşçuoğlu`’nun yaklaşık bir yıldır ilçede görev yaptığı öğrenildi.

Kuşçuoğlu`’nun cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Morgu`na götürüldü.

SAVCI: "İNTİHAR OLABİLİR"

Cenazeyle ilgilenmek için morga gelen Elmalı Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Fatma Kuşçuoğlu`nun sabah saatlerinde evde göğsünden aldığı bir bıçak darbesiyle ölü halde bulunduğunu belirtti.

Şu anda cinayet şüphesi oluşturabilecek hiçbir bulgunun olmadığına işaret eden Doğan, "Kendisi uzun süredir psikolojik rahatsızlık geçiriyordu. Bu nedenle büyük bir olasılıkla intihar etmiş olabileceğini düşünüyoruz. Annesi ve babası da aynı şeyleri söylüyor. İntihardan başka şüphemiz yok" dedi.

Doğan, Kuşçuoğlu`nun vücudunun göğüs bölgesinde 12 santimetrelik tek bıçak darbesiyle hayatını kaybettiğini bildirdi.

Fatma Kuşçuoğlu`nun cenazesinin otopsinin ardından Ankara`ya gönderileceği öğrenildi.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir