• DOLAR 32.515
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2432.983
  • ...
Beşiktaş Çarşı Eylemlerden Çekiliyor mu?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu sonrası Gezi Parkı olaylarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Arınç, "Bana ulaşan haberlere göre, Beşiktaş Çarşı Grubu bu gösterilerden tamamen çekilmektedir" dedi.

Çarşı Taraftar Grubu Sözcüsü Bülent Ergenç`in Gezi Parkı`nda bıçaklandığı hatırlatılarak, taburcu olurken söylediği "Taksim Gezi Parkı`nda alkol satışı yasaklansın" sözlerine ilişkin değerlendirmesi sorulan Arınç, Ergenç`in Çarşı Grubu`nun kurucularından, Beşiktaş Kulübü tarafından varlığı bilinen ve takdir edilen bir kişi olduğunu belirti.

Ergenç`in orada, "Burada bu saatten sonra içki içilmesin" dedikten sonra maalesef bıçaklandığını bildiren Arınç, söz konusu kişinin taburcu olduğunu ifade etti.

"ÇARŞI GRUBU ÇEKİLİYOR"

"Arkadaşımızın taburcu olurken söyledikleri Türkiye`ye bir ibret olmalıdır" değerlendirmesinde bulunan Arınç, şöyle konuştu:

"Bu Gezi Parkı`nda, bu Taksim`de yaşananların asıl kimler tarafından provoke edildiğini, asıl kimlerin hangi kötü amaçlara uymak için bir şekilde iyi insanları kullandığını göstermektedir. Bu arkadaşımızın duyarlılığına teşekkür ediyorum ama aslında ben de bir Beşiktaşlı olarak bana ulaşan haberlerden, imkan bulursam kendileriyle de görüşeceğim, Beşiktaş Çarşı Grubu bu gösterilerden tamamen çekilmektedir. Şüphesiz Galatasaray, Fenerbahçe taraftarlarının da işin geldiği bu boyutu gördükten sonra onların da `biz de bu işte yokuz` diyeceklerini veya dediklerini, ben duymamış olabilirim, tahmin ediyorum. Ben taraftar gruplarının Türkiye`yi çok sevdiklerini, kendi kulüpleri kadar, Türkiye`de bir olumsuzluk istemediklerini tahmin ediyorum ve buna inanıyorum. Dolayısıyla arkadaşımıza `geçmiş olsun` diyorum ama insanların gerçek yüzlerini görmek bakımından da bu olayın fevkalade önemli olduğunu ve bunu yapanları kınadığımı ifade etmek istiyorum."
 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir