• DOLAR 32.475
  • EURO 34.568
  • ALTIN 2477.38
  • ...
Düğünden Dönen Aile Kaza Yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Çorum’un Osmancık ilçesinde kızlarının düğününden dönen ailenin içinde bulunduğu otomobilin başka bir otomobille çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5’i çocuk 12 kişi yaralandı.

Kaza, D-100 karayolu üzeri Kınalıtaş mevkii’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Osmancık ilçesindeki kızının düğününden sonra Akören köyüne gitmek için yola çıkan Ali Sarıkaya yönetimindeki 34 BOZ 20 plakalı otomobil, Kınalıtaş mevkiine geldiği sırada karşı yönden seyir halinde olan ve Giresun’dan düğünden döndüğü öğrenilen Haydar Kolcu (47) yönetimindeki 34 HC 0380 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle her iki otomobil yol kenarına savruldu. Kazada 34 BOZ 20 plakalı otomobilde bulunan sürücü Ali Sarıkaya, Rukiye Ateş (39), Barış Ateş (6), Hanife Sarıkaya (26), Müberra Ateş (9), Necmiye Sarıkaya (57), Recep Talha Sarıkaya (1), Merve Sarıkaya (15), Cengiz Sarıkaya (16), Haydar Kolcu yönetimindeki otomobilde yolcu olarak bulunan Züleyha Toktamur (26), Zeliha Kolcu (24) ve Mahmut Toktamur (26) yaralandılar.

Kazayı gören diğer sürücüler polis ve sağlık görevlilerini arayarak yardım istedi. Vatandaşların kendi gayretleriyle araçlar içerisinden çıkarılan yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar buradaki tedavilerinin ardından Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiler.

Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.
 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir