• DOLAR 32.531
  • EURO 34.77
  • ALTIN 2489.611
  • ...
Batman'a 12 adet temizlik aracı alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Belediyesi kent temizliğinin sağlanması amacıyla 2.5 milyona mal olan 12 adet temizlik aracı satın aldı.

 

İller Bankası'ndan kredi alma suretiyle temin edilen ve 2.5 milyon liraya mal olan temizlik araçları Batman Belediyesi önünde düzenlenen bir basın toplantısıyla Batmanlılara tanıtıldı.

 

Alınan araçların tanıtımı amacıyla Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Tuğyıldız, Ahmet Bülent Tekik ve belediye hizmet birimleri yetkilileriyle birlikte Belediye Başkanvekili Serhat Temel, Batman'ı temiz tutmanın yalnızca belediyenin başarabileceği bir şey olmadığını belirterek, temiz bir kent görmek isteyen herkesin bu konuda bilinçli ve duyarlı bir tutum içinde olması gerektiğini söyledi.

 

Temel, konuşmasının devamında, "Biliyorsunuz, Batman her gün büyümekte olan, nüfus olarak da kent yapısı, imarlaşma ve şehirleşme anlamında sürekli büyüyen bir kent. Biz de bunu göz önünde bulundurarak planlamamızı buna göre yapıyoruz. Özellikle temizlik ile ilgili yeni bölgelerde, Batman'ın muhtelif yerlerinde bazı sıkıntılarımız vardı. Biz bunu gidermek anlamında, işte şu anda sizlerin de burada gördüğünüz ve İller Bankası'ndan kredi yoluyla temin ve yaklaşık maliyeti 2.5 milyon lira olan 10 temizlik çöp sıkıştırma aracı ile birlikte 2 adet süpürge aracını da araç filomuza katmış olduk." dedi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir