• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
AK Parti'den HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı'na ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - AK Parti Batman milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Murat Güneştekin, Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut, İkiköprü Belediye Başkanı Ali Kıyanç ve kalabalık bir heyet, Hür Dava Partisi Batman İl Teşkilatını ziyaret etti.

 

Ziyarette HÜDA PAR Batman İl Başkanı Dr. Aydın Gök, İl Başkan Yardımcıları M. Salih Altuğ, M. Salih Yanaç, Merkez İlçe Başkanı M. Emin Doğru ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Aslangiray hazır bulundular.

 

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, HÜDA PAR Batman İl teşkilatının hayırlı olmasını diledi. Özdemir, barış süreci, bölge sorunları ve Gezi Parkı olayları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Sürecin başarıya ulaşması için yoğun bir çaba içinde olduklarını vurguladı.

 

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Dr. Aydın Gök de, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. GÖK, Barış sürecinin, özellikle bölgemizde meydana getirdiği rahatlamanın sevindirici olduğunu, kendilerinin de bu süreci önemsediklerini, akan kanın durmasını ve huzur ortamının oluşmasını ve bunun devam etmesini arzuladıklarını ifade etti. Fakat meselenin PKK sorunu eşittir Kürt sorunu şeklinde yorumlanmasının yanlış olduğunu zira Kürt meselesinin derinleşmesinin belki de en büyük müsebbiplerinin çatışan taraflar olduğunu söyledi.

 

Gök, "Ayrıca açılım süreci, barış süreci, yargı paketleri ve yeni anayasa gibi düşünce hürriyetinin önündeki engelleri kaldırmaya yönelik beklentilere rağmen özellikle bazı İslami STK yöneticilerinin ve parti yöneticilerimizin de içinde bulunduğu meşru oluşumlara yönelik çifte standart görmezlikten geliniyor. Zira yakın zamanda iki genel başkan yardımcımız, İstanbul İl Başkanımız ve bazı STK temsilcilerine boş ve gülünç iddialarla ceza yağdırılması, yargının taraflı ve gayri adil uygulamalarının devam etmekte olduğunu göstermektedir. Ayrıca daha önce de defalarca gündeme getirilen bölge cezaevlerindeki mahkûmların hem kendilerine ve hem de ailelerine çifte ceza anlamına gelen ve sürgün sayılan binlerce kilometre uzaktaki cezaevlerine sevkleri hala bir zulüm olarak ortada durmaktadır." dedi.

 

Gök ayrıca, belden aşağısı felçli olan ve yıllarcadır cezaevinde bulunan Hizbullah hükümlüsü Fikret Bayram gibilerinin hala cezaevlerinde tutulduğunu ve bu konuda Adli Tıbbın dahi gerçeğe aykırı raporlar verdiğini dile getirdi.

 

Karşılıklı hayır temennisi ile ziyaret sona erdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir