• DOLAR 32.576
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2435.726
  • ...
İmamlar Kur`an Kursu İçin Bilgilendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ereğli İlçe Müftülüğü tarafından 380 cami imamına Safa Camii toplantı salonun da Kur’an kursları ile ilgili olarak seminer verildi. Ereğli Müftüsü Mustafa Erkan ve İl Müftü Yardımcısı Fehmi Malakçı tarafından verilen seminerde çocuklara camilerin sevdirilmesinin gerektiği belirtilirken, yaş sınırlamasının da kaldırıldığı ifade edildi.

‘Gel bu yaz kalbine Kur’an-ı yaz’ sloganıyla bu sene 24 Haziran’ da başlayacak Kur’an kursları haftanın 5 günü, 9 hafta ve 3 saatlik ders dilimi ile devam edecek. Seminere ilk olarak Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlandı. Ereğli Müftüsü Mustafa Erkan seminerle ilgili olarak yaptığı konuşmasında “Kur’an kurslarında Peygamber efendimizin (S.A.V) sevgisini öğretmeyi amaçlamalıyız.” dedi.

Müftü Mustafa Erkan’ın konuşmasının ardından Kur’an kurslarını tanıtan sinevizyon gösterisi sunuldu. Seminerde son konuşmayı yapan Zonguldak İl Müftü Yardımcısı Fehmi Malakçı çocuklara camilerin sevdirilmesi gerektiğini ve bu sene Kur’an kurslarında yaş sınırlamasının kaldırıldığını söyledi.  

Bu haberler de ilginizi çekebilir