• DOLAR 32.371
  • EURO 34.967
  • ALTIN 2325.427
  • ...
4-6 Yaş Kur'an kurslarındaki çocuklar eğlenerek öğreniyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Adıyaman'da son yıllarda çok ciddi rağbet görmeye başlayan 4-6 Yaş Kur'an kursları vatandaşların sayı olarak artmasını talep ettiği ciddi eğitim kurumları olmaya devam ediyor.

 

Hazreti Hafsa Kız Kur'an Kursu bünyesinde faaliyet gösteren 4-6 Yaş Kur'an kursu çocuklar için aileler için de çocuklarını güvenle teslim edecekleri mekânlar olarak faaliyet veriyor.

Kursta görevli Medine Dinç, çocuklara değerler eğitimi ve Kur'an-ı Kerim okuma noktasında destekleyerek yarınlara hazır hale getirmeye çalıştıklarını belirtti.

Faklı etkinliklerle kursları daha cazip hale getirdiklerinin altını çizen Dinç, "Çocuklarımız şu an yaz dönemi eğitimini görüyor. Kış dönemi eğitimlerimiz daha uzun süreçlidir. Yaz kurslarımızda daha çok Kur'an-ı Kerim ve dini değerler eğitimi ağırlıklı oluyor. Çocukların daha kolay öğrenmelerini sağlamak için Kur'an-ı Kerim'in harflerini boyama ve farklı etkinliklerle öğretmeye çalışıyoruz. Değerler eğitimi, Allah ve Peygamber sevgisi, dinine ve kitabına bağlılığı, anne, babasına saygı, görgü kurallarını çocuklara sevdirerek öğretiyoruz. Amacımız çocuklara dini sevdirerek öğretmektir. Sabah ve öğle olmak üzere toplam dört sınıfımız var." ifadelerini kulandı. (İLKHA)

 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir