• DOLAR 32.586
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2427.824
  • ...
Hür Dava Partisi Mazıdağı İlçe Teşkilatı açıldı - Foto
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - HÜDA PAR Mazıdağı ilçe Teşkilat binasının açılışı Kur`an-ı Kerim`in okunmasıyla başladı. Ardından ilçe Başkanı Abdulaziz Tuna bir konuşma yaptı.

Tuna`nın ardından HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Fadıl Şani söz alarak, "Hüda Par olarak açın, yoksulun, haklının yanında olacağımıza söz veriyoruz. Hedefimiz insana hizmet, azığımız ise durmadan çalışmak olacaktır inşallah. Biz özelde bölgemiz Kürdistan`ın, Türkiye`nin ve genelde dünyanın maddi manevi içinde bulunduğu sıkıntıları müşahede ederek, bu sıkıntıları bildiğimiz ve bize ihtiyaç olduğu için HÜDA PAR`ı kurduk" dedi.

Daha sonra Genel Başkan Yardımcısı M. Bahattin Temel Kürtçe bir konuşma yaptı. Temel, "Biz bugün Mazıdağı halkı için hayırlı bir kapı açacağız inşallah. Müjdeler olsun ey Şemrex halkı! Bu parti, bu şerefli dava sizin içinizden, hasretinizden, kederinizden çıkmıştır. Niye o kadar parti arasından HÜDA PAR? Çünkü biz öncelikle din muhafazası, can, mal, namus ve akıl emniyeti olsun diye kurduk" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından salâvatlar eşliğinde kurdele kesimi yapılarak İlçe teşkilat binası açıldı. (Erhan Aktumur - İLKHA)

 

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir