• DOLAR 32.575
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2429.517
  • ...
Azim Der mültecilere yardım etmeye devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Midyat`ta faaliyet gösteren Midyat Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (AZİM-DER), ülkelerinde yaşanan iç savaş nedeniyle Cumhuriyet Mahallesi`nde kalan Suriyeli mültecilere yardım elini uzatmaya devam ediyor.


Azim-Der tarafından başlatılan yardım kampanyasında daha önce tespit edilen, Suriye ailelerinin ihtiyaçlarına göre, toplanan ev eşyası sığınmacı 2 aileye evlerinde teslim edildi. Yardım alan aileler derneğe ve yardımda katkısı olan hayırseverlere dualar etti.


Konuyla ilgili olarak konuşan Azim-Der Yardım Komisyonu üyelerinden Galip Çelik, muhtaç ve mağdur durumda olan Suriyeli sığınmacılara her türlü desteği verdiklerini belirterek, "Suriyeli aileler kardeşimiz ve misafirlerimizdir. Misafirlerimizi de en güzel şekilde ağırlamak için gerekeni yapıyoruz" dedi.


Daha önce de 14 aileye yardımda bulunduklarını kaydeden Çelik, "Ülkelerinde yaşanan iç savaş ve şiddet nedeniyle Türkiye`ye sığınan Suriyeli ailelere elimizden gelen her türlü yardımı yaptık ve yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.(Mehmet Sait Başaran - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir