• DOLAR 32.602
  • EURO 34.766
  • ALTIN 2496.887
  • ...
Rahmeteli Gıda Bankasının aylık faaliyeti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Mayıs ayı faaliyet raporu hakkında basına bilgi veren Rahmeteli Gıda Bankası Yardım Komisyonu Başkanı Yalçın Tay, yardım faaliyetlerinin aralıksız sürdüğünü belirterek, Mayıs ayı içerisinde 440 muhtaç aileye yardımda bulunduklarını söyledi.

223 aileye gıda paketi, 207 aileye 117 bin TL değerinde giyim ve 40 aileye de çocuk bezi yardımında bulunduklarını belirten Tay, "Bu ay içerisinde toplamda 440 ailemize yardımda bulunduk. Elhamdulillah yardım çalışmalarımız artarak devam ediyor. Yardımlarımızı geçen Aralık ayından bu yana ailelerimize birinci elden yani evlerine kadar götürmek suretiyle ulaştırıyoruz. Daha önce de belirttiğimiz gibi bizler zengin ailelerimiz ile fakir ailelerimiz arasında köprü görevini görüyoruz. Dolayısıyla bu yardım faaliyetlerimizde emeği geçen tüm kardeşlerime sizlerin aracılığıyla tekrar teşekkür ediyorum. Rabbim hepsinden razı olsun inşallah" dedi.

Tay, ayrıca Mayıs ayı içerisinde, bu güne kadar yaptıkları çeşitli çalışmaların ve aylık faaliyet raporlarının tümünün bulunduğu bir dergi yayınladıklarını belirtti.

Öte yandan kurulduğu Temmuz 2011`den bu yana Vanlı zenginler ile fakirler arasında köprü vazifesi gören Rahmeteli Gıda Bankası, özellikle 2011`de yaşanan deprem felaketinde birçok İslami STK`nın da aralarında bulunduğu kriz masası ile yaptığı çalışmalarla adından söz ettirmişti.
(Murat Dalgın-İLKHA)
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir