• DOLAR 32.521
  • EURO 34.801
  • ALTIN 2420.701
  • ...
Hüda Par'dan İl Özel İdare'ye ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - STK'lar ile resmi kurum ve kuruluşlara yönelik ziyaretlere devam eden Hüda Par Muş İl Teşkilatı, Muş İl Özel İdare Genel Sekreteri Şehmus Yentür'ü ziyaret etti.

 

Özellikle eğitimci kimliğine sahip olan insanların topluma karşı sorumluluklarının daha fazla olduğunu belirten Hüda Par İl Başkanı Abdurrahman Aydın, ''Muhakkak ki biz imtihan olmak için dünyaya geldik. Bunun şuurunda olan herkesin yaratana karşı yerine getirmesi gereken bazı sorumlulukları vardır. Bu sorumlulukların birincisi kişinin topluma karşı olan görevlerini gerektiği gibi yerine getirmesidir. Bunlar da insanımıza hizmet etmeye aday olan yöneticilerdir. Muhakkak ki hızla değişime uğrayan toplum ve çağın bize sunduğu imkânlar özellikle gençlerimizi, çocuklarımızı gittikçe bizden ve asıl sahip olmamız gereken değerlerden uzaklaştırmaktadır. Bu hızlı değişim ile beraber insanımızın zihnen ve ahlaken değişmesi bizi kaygılandırmaktadır. Bu nedenle bu değişimin önüne geçebilmek için bazı çözüm yolları bulmamız gerektiğine inanıyoruz. Bu çözüm yollarını ararken, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmakta fayda olacağını düşünüyoruz.'' dedi.

 

Hür Dava Partisi'nin ziyaretinden son derece memnun olduğunu dile getiren Muş İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şehmus Yentür, makamının kendisine ait bir yer olmadığını, Muş halkına hizmet yeri olduğunu belirtti.

 

Yentür, "Bizim makam ve kapımız herkese açıktır. Bizim bazı ilke ve prensiplerimiz vardır. Bu ilke ve prensipler şahsiyetimizi oluşturmaktadır. Her ne pahasına olursa olsun bu değerleri hiç kimsenin emeline kurban etmedik ve etmeyeceğiz. Halkımızın faydasına olabilecek her ne olursa olsun sağduyuyla hareket ederek bu halka hizmet etmek isteyen herkesle beraber çalışmaya hazırız'' dedi. (M. Şirin Çağlayan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir