• DOLAR 32.561
  • EURO 34.945
  • ALTIN 2431.638
  • ...
Dolmabahçe`de Sürpriz Görüşme
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile Başbakan Erdoğan, Çiçek`in talebi üzerine saat 17.00`de Başbakanlık Ofisi`nde biraraya gelecek. Başbakan bu görüşme için MKYK toplantısından erken çıkacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin en üst karar alma organı olan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleriyle İstanbul`da bir araya geldi. Toplantı, Başbakan Erdoğan`ın başkanlığında saat 14.00`da başladı.

AK Parti MKYK toplantısının yapılacağı basında yer aldıktan sonra iktidar partisinin erken seçim kararı alacağı iddia edilmişti. Çiçek ile Erdoğan arasındaki görüşmede bu konunun konuşulabileceği tartışılıyor.

BAHÇELİ`DEN ERKEN SEÇİME DESTEK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Devlet Bahçeli de erken seçime destek vereceklerini açıkladı.

Konuyla ilgili düşünceleri sorulan Bahçeli, "Son gelişmeler ve bu gelişmeler karşısında Türkiye`nin çok ciddi bir kutuplaşmaya sürüklendiği bir ortamda Sayın Başbakan`ın tavrı; kargaşa ve krizi derinleştirecek bir boyut taşımaktadır. Bu sebepten dolayı Sayın Başbakan`ın artık zamanı dolmuştur, bir iktidar yenilenmesine ihtiyaç olduğu kanaatindeyiz. Böyle bir yolun demokrasi içerisinde açılabilmesi, Sayın Başbakan`ın zamanla üç sandıktan bahsetmesinden geçmektedir. Sandığın kapsamını, zamanını kendisine bırakmaktayız." dedi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir