• DOLAR 32.374
  • EURO 35.018
  • ALTIN 2325.61
  • ...
Elazığ milletvekilinden Gezi Parkı açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 

ELAZIĞ - Memur-Sen Elazığ il binasında açıklamalarda bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu, Gezi Parkı protestolarını değerlendirdi. Basın açıklamasına birçok STK temsilcisi de katıldı.

 

Demokraside de bir sınırın olduğunu söyleyen Septioğlu, "Bu sınıra kadar hepimiz tahammülümüzü gösteririz. Ama bu sınırı aşarsa insanımıza, ülkemize geleceğimize zarar vermeye başlarsa o zaman dur deriz. Bu eylemlerin arkasında olan güçlerin kim olduğunu biliyoruz. Zaten kendilerini aleni söylemlerini yapıyorlar" dedi.

 

Septioğlu, Gezi Parkı'nın genişletilmesi gerekiyorsa gereken izin ve çalışmaların yapıldığını ve sadece birkaç ağacın yerinin değiştirileceğini söyledi.

 

Demokratik tepkilerin meydanda verilmesine karşı olmadıklarını ifade eden Septioğlu, "Kendi hakkımızı savunurken bir başkasın hakkına tezavüz etmesini zül görürüz. İnsanların demokratik haklarını kullanmalarına evet, fakat başkalarının da haklarını gasp etlerine, başkalarını da rahatsız etmelerine hayır diyoruz" şeklinde konuştu. (Yasin Kavaklı -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir