• DOLAR 32.524
  • EURO 34.849
  • ALTIN 2426.935
  • ...
"Yatırım Kodlama Sistemi"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Valiliği, kamu yatırımlarının hızlı ve şeffaf bir şekilde takip ederek her aşamasına hakim olmak amacıyla 'Yatırım Kodlama Sistemi' geliştirdi.


İl Özel İdare'nin başta KÖYDES olmak üzere, köylere yapmış olduğu altyapı, kanalizasyon yol ve su hizmetlerinin yanı sıra Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüklerinin yapmış oldukları yatırımlar bundan sonra Batman Valisi Yılmaz Arslan tarafından adım adım web üzerinden izlenecek.


Yatırımların her aşamasına 'Yatırım Kodlama Sistemi' üzerinden ve bilgisayar aracılığıyla internetin olduğu her yerden tek tuşla ulaşılabilecek.


Başta Vali Arslan olmak üzere, yetki vereceği kişiler, sistem sayesinde kamu yatırımlarının aşamalarını ve tüm özelliklerini fotoğraflarıyla birlikte inceleyebilecek.
Yatırım Kodlama Sistemi Arslan başkanlığında düzenlenen toplantıyla ele alındı.


Toplantıya İl özel İdare, Çevre ve Şehircilik ile Milli Eğitim bürokratları katıldı.


Toplantıda projenin tanıtımı yapılarak Arslan'a sunum yapıldı.


Arslan, projenin iletişim çağının gereği olduğunu ifade ederek, yatırım ve hizmetlerin böylelikle daha Pratik ve akılcı bir şekilde yürütülebileceğini kaydetti.


Projenin daha da olgunlaştırılmasını isteyen Arslan, kamunun toplum altyapı hizmetlerde her türlü teknolojik donanımı kullanması gerektiğini vurguladı.


Arslan, ayrıca kamu hizmetlerinde halkımızın yararına olacak tüm imkânların seferber edileceğini sözlerine ekledi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir