• DOLAR 32.375
  • EURO 34.957
  • ALTIN 2325.76
  • ...
Bakan Yılmaz Polislere Sahip Çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Taksim`deki olayları, "Hiçbir demokrasi şiddete dönüşmüş öfkeyi meşru kılmaz" sözleri ile değerlendirdi.

"Ülke hepimizin. Yıkmak kolay yapmak zor" diyen Yılmaz "görevlerini yerine getiriyorlar" dediği polislere sahip çıktı.

Sivas`ta acil numaraları tek çatı altında toplandı. 112 Çağrı Merkezi`nin temel atma töreni Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz`ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Yılmaz konuşmasında Taksim olaylarını değerlendirerek, "Hak arama yanında şiddetin ortaya konulmasını doğru bulmuyoruz. Şiddet haklılığı götürür, haddi aşan her şey yılgınlığa döner. Hiçbir demokrasi ve hak arama şiddete dönüşmüş öfkeyi meşru kılmaz" dedi.

Eylemlerin ülkeye zarar verdiğinin altını çizen Bakan Yılmaz, "Şunu da unutmayalım ki bir ülkenin imajını yapmak kolay değildir. Ülke hepimizindir. Yıkmak kolay, yapmak zordur" şeklinde konuştu.

POLİSLERE SAHİP ÇIKTI

Bakan İsmet Yılmaz daha sonra Şarkışla ilçesinde yapılan İmam Hatip Lisesi Yurdu`nun temel atma törenine katıldı.

Gösterilerde görevini yerine getiren polislere sahip çıkan Yılmaz, "Polis kardeşlerimiz görevlerini yapıyorlar. 24 saat ayakta kalıyorlar. Ben onlara teşekkür ediyorum. Onlar bizim hak ve özgürlüklerimizi anayasada, kanunlarda yazıldığı şekilde kullanabilmemiz için vardır" dedi.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir