• DOLAR 32.83
  • EURO 35.458
  • ALTIN 2520.938
  • ...
Batman Çayı'nda 16 yaşındaki bir genç boğuldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Balık avlamak için girdiği Batman Çayı'nda bataklığa saplanıp kaybolan 16 yaşındaki lise öğrencisi Muhammed Furkan Çelebi, boğularak hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgilere göre, arkadaşlarıyla balık avlamak için Batman Çayı'na gelen 16 yaşındaki lise öğrencisi Muhammed Furkan Çelebi, serinlemek için suya girdi. Sudaki bataklığa saplanan ve bir daha çıkamayan 16 yaşındaki Çelebi, arkadaşlarının gözü önünde boğularak hayatını kaybetti.

 

Olay yerine çağırılan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) görevlileri, verdikleri uzun uğraşlar sonucu suda kaybolan Çelebi'yi bularak saplandığı yerden çıkardı.

 

Çelebi'nin cesedi gerekli incelemenin yapılması için ambulansla, Batman Bölge Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü.

 

Otopsi için gelmesi beklenen savcının gecikmesi, ölen gencin yakınlarının tepkisini çekti.

 

Konu ile ilgili bilgi veren İl Afet Arama Kurtarma Şefi M.Emin Avcı, şunları söyledi: "Mahalle arkadaşlarıyla balık avlamak amacıyla Batman Çayı'na gelen 16 yaşındaki Muhammed Furkan Çelebi, maalesef boğularak hayatını kaybetti. Boğulma ihbarını aldıktan sonra dalgıç ekiplerimizle olay yerine geldik. Çok kısa bir sürede dalgıç ekiplerimiz tarafından Çelebi'nin cesedine ulaşılıp 112 ekibine teslim edildi. Gençlerimiz serinlemek amacıyla Batman Çayı'na gelmesinler. Ciddi anlamda tehlike ve risk sergilemektedir. Serinlemek amacıyla gelen gençler, alternatif olarak lütfen havuzları tercih etsinler."

 

Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir